sleva na fan shopu

01.11.2014 18:59

Vážení členové Svazu lyžařů ČR, 

jak už jistě víte, začátkem října byl spuštěn prodej nové fanouškovské kolekce SLČR. Její hlavní motivy vychází ze symbolů, které představují jednotlivé lyžařské disciplíny a zároveň prezentují svaz jako celek. Důraz je kladen především na užší propojení fanoušků se sportovci, a tak celou kolekci provází logo Czech Ski Team, jehož prostřednictvím se všichni stávají součástí jednoho týmu. 

Nabídka sortimentu pro fanoušky se bude pružně měnit, rádi bychom kolekci doplňovali o zboží vztahující se k významným mezinárodním i domácím událostem, k úspěchům českých lyžařů a snowboardistů. K začátku sezóny travního lyžování připravujeme také zboží související s touto disciplínou.  

Všichni členové Svazu lyžařů mohou veškerý sortiment nakupovat na svazovém eshopu se slevou 20%. Stačí se na stávající doméně fanshop.czech-ski.com zaregistrovat. Všechny ceny se poté automaticky přepočítají. 

Těšíme se, že příznivci českého lyžování a snowboardingu budou v této sezóně v novém oblečení Czech Ski Team hodně vidět!

 

Mgr. Jakub Čeřovský

Secretary General/ Generální sekretář